vineri, 5 noiembrie 2010

ESTIMEAZA SI CASTIGA

Licitatia pentru parfumul Daisy s-a incheiat la suma de 30.77 ron. Castigatorii sunt: 
Locul 1: IOANA    (estimare - 35 ron)
Locul 2: GEORGE (estimare - 37 ron).  
Avand in vedere ca este primul concurs de acest gen organizat pe blog, au aparut cateva confuzii si de aceea vreau sa fac cateva lamuriri:
In primul rand, daca veti avea curiozitatea sa intrati pe site, http://www.falvorotarybids.ro, veti realiza rapid ca este un loc in care se fac concursuri/licitatii si sunt oferite premii. Probabil majoritatea sunteti familiari cu astfel de site-uri. Ei bine, atunci probabil stiti deja si ca pentru a participa la astfel de concursuri, trebuie sa aveti cu ce sa intrati in concurs, respectiv credite care sunt cumparate.
Bun, care este avantajul vostru aici? Pentru ca prin parteneriat, eu voi tine 4 concursuri de genul pe acest blog lunar la care voi puteti participa gratis, printr-un simplu comentariu. Bineinteles ca nu veti castiga premiul pus la bataie, dar veti putea castiga credite cu care, dupa,  puteti intra in concursurile de pe site, astfel avand sansa la premii reale. Deci e simplu mecanismul, eu postez un concurs, voi dati pur si simplu un comentariu prin care estimati la ce suma se va termina licitatia, cele mai apropiate 3 estimari castiga si primesc astfel : locul 1 = 30 credite, locul 2 = 20 credite, locul 3 = 10 credite. Dupa, puteti folosi creditele pentru a licita pe site la Falvo & Rotary Bids si daca va pricepeti sau doar aveti noroc puteti castiga chestii destul de valoroase, gratis. Eu zic ca e totusi un targ bun.
Bineinteles ca va trebui sa aveti cont pe site pentru a primi creditele si de asemenea va trebui ca atunci cand postati un comentariu pe blog sa aveti preferabil acelasi nume si mail trecut pe care le aveti trecute si la contul de pe site.
Ce mai trebuie de asemenea mentionat, este ca acest tip de concurs de pe blog incepe cu 3 zile inainte licitatiei oficiale de pe site, astfel incat sa aveti 3 zile pentru a estima la ce suma se va opri. Cum va incepe licitatia, orice comentariu pe blog va fi invalid. De asemenea, daca postati 2 comentarii, doar ultimul va fi luat in seama.
Deci: avand in vedere aceste reguli doar 2 comentarii au fost luate in considerare la acest prim concurs , respectiv IOANA si GEORGE; care au trimis estimarea pentru parfumul DAISY ieri inainte de inceperea licitatiei de la ora 11.00. Ei sunt cei care vor primi punctele aferente locurilor 1 si 2. Locul 3 nu se acorda din lipsa de concurenti.
O zi buna si va astept la urmatorul concurs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu