joi, 30 decembrie 2010

IARNA PE ULITA ... IN SIGHISOARA

Cu ocazia sarbatorilor de iarna as vrea sa fac aceasta postare cadou tuturor sighisorenilor care mai iubesc acest oras, indiferent de greutatile prin care trecem, si dar si celor care au vizitat Cetatea Sighisoara si acum se afla departe si ar dori sa mai vada frumusetile de aici, sau celor care au trait in Sighisoara si acum le este dor de burgul medieval in care s-au nascut si au copilarit! Sunt imagini care prezinta spendoarea iernii in cetate si in oras intr-o viziune personala, imagini pe care nu le-am facut publice pana acum si consider ca e pacat sa am doar eu privilegiul de a le admira! In incheiere veti urmari ... un nou remember ... cu Nicu Alifantis! Pentru inceputul anului viitor am in lucru 2 postari surpriza, care sper sa va faca placere: NOPTI DE IARNA IN CETATE si MUZEUL DE ISTORIE ... VAZUT ... 3D. Fiindca a venit vorba de anul nou, am niste sfaturi pentru voi:
 "2010 este la usa, asa ca tineti minte: Viata-i scurta! Incalcati regulile, puneti-va intrebari, iertati repede, iubiti cu adevarat, radeti fara retinere, si nu regretati nimic din ce va facut sa zambiti!"
UN AN NOU FERICIT!























4 comentarii:

  1. Cele mai frumoase ganduri si urari.Felicitari!Doru Popoviciu

    RăspundețiȘtergere
  2. Auguri sinceri di un felice e sereno anno nuovo!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc tuturor pentru urari si aprecieri, fie ca au venit prin comentarii, email, mess sau sms. Iata ca ultimele ore ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2011 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc la toti sanatate, bucurii si impliniri!

    RăspundețiȘtergere